Nieuws

23.06.2016

Gezocht: injecteerders die van aanpakken weten!

Voor ons hechte team zoeken wij enthousiaste collega’s die het een uitdaging vinden om dagelijks de vochtproblematiek in bouwkuipen en constructies op te lossen. In teams van veelal 2 medewerkers ben je verantwoordelijk voor het vinden van de oorzaak en het afdichten van de aanwezige lekkages. Ook het planmatig aanbrengen van een onderafdichting van een bouwkuip of een injectiemassief ter ondersteuning van een belending behoort tot de werkzaamheden. Kortom; de ene dag sta je in een monumentaal pand in Maastricht en de volgende dag sta je tot je enkels in de modder in Leeuwarden. Een zeer afwisselende en uitdagende baan waarbij  je iedere dag nieuwe dingen leert.

Wat kunnen wij je bieden?

-          Uitdagend en afwisselend werk

-          Zelfstandig werk door heel Nederland

-          Een zeer gemoedelijke werksfeer

-          Een goede beloning

Wat vragen wij van je?:

-          Vooral enthousiasme!

-          Het bezit van rijbewijs B (E is een pré)

-          Een goede spreek- en leesvaardigheid van de Nederlandse taal

-          Geen 7 tot 4 mentaliteit, maar doorzettingsvermogen

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Kim de Groot via kim@bodeminjectie.nl en graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

Gekoppelde specialismen

07.06.2017

AFSTUDEERRAPPORT HORIZONTALE BODEMAFSLUITING

De afgelopen maanden hebben twee studenten Civiele techniek van de Hogeschool Windesheim bij ons gewerkt aan hun afstudeeronderzoek "horizontale bodemafsluiting door middel van waterglasinjectie".

Lees verder

AFSTUDEERRAPPORT HORIZONTALE BODEMAFSLUITING